Vânzător en-gross si furnizor de conserve de legume pentru profesionisti
Bonduelle Food Service oferă conserve de legume pentru a compune mâncăruri echilibrate și aromate, minimizând timpul de preparare. Conservate sau ...
Bonduelle Food Service oferă conserve de legume pentru a compune mâncăruri echilibrate și aromate, minimizând timpul de preparare. Conservate sau ...
Noua tendință în alimentație este utilizarea proteinelor vegetale ca element principal. Legumele și verdețurile, printre altele, pot fi transformate ...
CU CE ALIMENTE PUTEȚI ASOCIA? După cum am discutat în alte postări, tendința veggie este o realitate. Din acest motiv, aici vă arătăm diferite ...
Alergii și intoleranțe, provocarea restaurantelor
Asocierea alimentelor, o tehnică bazată pe știință.
Legumele stau la baza unei alimentații echilibrate și apetisante pentru profesioniștii în restaurante. Fie ca aperitiv, fel principal sau garnitură ...
Rețetele cu legume sunt o alegere foarte sănătoasă pentru aportul lor de fibre, vitamine, nutrienți. Experții sfătuiesc să consumi 5 porții de legume ...
Proteinele sunt nutrienți esențiali de care avem nevoie pentru buna funcționare a organismului nostru. Există tendința de a crede că singurele ...
Legumele își au locul la micul dejun dacă vrem să aducem originalitate și texturi noi la prima masă a zilei.
Societatea își schimbă din ce în ce mai mult obiceiurile către o dietă sănătoasă și durabilă din punct de vedere al mediului. Acest lucru nu înseamnă ...
CUM SĂ VĂ ADAPTAȚI LA TAKE AWAY ȘI LIVRARE LA DOMICILIU
Dieta bazată pe alimente vegetale este din ce în ce mai solicitată și asocierea cu plăcere și savoare devine tot mai naturală. Din acest motiv ...
Meniul restaurantului este unul dintre cele mai puternice instrumente în marketingul restaurantului. Un meniu bine optimizat, creativ și de bun simț ...
Vara este aici și, odată cu ea, dorința de a mânca alimente mai ușoare și de a pregăti rețete răcoritoare. Legumele sunt opțiunea perfectă pentru a ...
Legumele congelate au fost mereu implicate într-o serie de mituri false pe care urmează să le demontăm în acest articol. Nu trebuie să renunți să le ...
Dieta vegană și vegetariană devine din ce în ce mai populară în societatea noastră, dar există încă cei care consideră că a mânca fără alimente de ...
Reducerea risipei alimentare este una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă astăzi industria ospitalității. Un restaurant care poate ...
Creșterea porțiilor de legume în restaurante este o tendință la care se alătură tot mai multe localuri. Schimbarea generală a dietei devine din ce ...
Fie că sunteți proprietarul unei afaceri care activează de câțiva ani, fie că sunteți la început de drum, succesul este condiționat de clienții pe ...
Pepitele sunt un nou mod de a gati legume simplu si rapid!