Salată de fasole verde

Salată de fasole verde

J.LENIAUD
Numar de portii :100

Ingrediente

  • Fasole verde păstăi rotunde, întregi Bonduelle Food Service 2,5 kg
  • Roșii cherry colorate 0,5 kg
  • Măsline negre 0,2 kg
  • Ridichi rotunde 0,3 kg
  • Ouă fierte moi 10
  • Cervil / asmățui 1 buchet
  • Crutoane de pâine 3X3 Pm
  • Piper negru
  • Sos:
  • Ou fiert tari
  • Muștar 0,2 kg
  • Ulei din sâmburi de struguri 0,5 kg
  • Ulei de alune 0,5 kg

Desfasurarea retetei

Etape : Etapa 1
  • Decongelați fasolea verde Bonduelle Food Service.
Etapa 2
  • Spălați ridichile și roșiile cherry și tăiați-le în sferturi.
Etapa 3
  • Pregătiți sosul bătând ouăle tari cu muștarul și cele două uleiuri în robotul de bucătărie.
Etapa 4
  • Combinați ingredientele și ajustați condimentele.
Etapa 5
  • Adăgați la final un ou fiert moale, cervilul și crutoanele.