Bonduelle Food ServiceSalată de fasole verdehttps://media.bonduelle.com/aprhd_129547/FR2S342-hd-bonduelle_food_service_recette_salade_haricots_verts_facon_bistronomique_v1_web_18095.webpJ.LENIAUDFasole verde păstăi rotunde, întregi Bonduelle Food Service 2,5 kgRoșii cherry colorate 0,5 kgMăsline negre 0,2 kgRidichi rotunde 0,3 kgOuă fierte moi 10 Cervil / asmățui 1 buchetCrutoane de pâine 3X3 PmPiper negruSos:Ou fiert tariMuștar 0,2 kgUlei din sâmburi de struguri 0,5 kgUlei de alune 0,5 kgDecongelați fasolea verde Bonduelle Food Service.Spălați ridichile și roșiile cherry și tăiați-le în sferturi.Pregătiți sosul bătând ouăle tari cu muștarul și cele două uleiuri în robotul de bucătărie.Combinați ingredientele și ajustați condimentele.Adăgați la final un ou fiert moale, cervilul și crutoanele.

Salată de fasole verde
Numar de portii :100
Ingrediente
- Fasole verde păstăi rotunde, întregi Bonduelle Food Service 2,5 kg
- Roșii cherry colorate 0,5 kg
- Măsline negre 0,2 kg
- Ridichi rotunde 0,3 kg
- Ouă fierte moi 10
- Cervil / asmățui 1 buchet
- Crutoane de pâine 3X3 Pm
- Piper negru
- Sos:
- Ou fiert tari
- Muștar 0,2 kg
- Ulei din sâmburi de struguri 0,5 kg
- Ulei de alune 0,5 kg
Desfasurarea retetei
Etape : Etapa 1
- Decongelați fasolea verde Bonduelle Food Service.
Etapa 2
- Spălați ridichile și roșiile cherry și tăiați-le în sferturi.
Etapa 3
- Pregătiți sosul bătând ouăle tari cu muștarul și cele două uleiuri în robotul de bucătărie.
Etapa 4
- Combinați ingredientele și ajustați condimentele.
Etapa 5
- Adăgați la final un ou fiert moale, cervilul și crutoanele.