Taitei ramen cu legume

Taitei ramen cu legume

L.SEDANO
Numar de portii :100
Timp de preparare :15 min

Ingrediente

  • Broccoli Bonduelle Food Service 7,5 kg
  • Morcovi baby 2,5 kg
  • Ciuperci chinezeşti uscate (urechi de lemn) 1,5 kg
  • Tăiţei din grâu (ramen)
  • Ouă fierte 100
  • Coriandru proaspăt
  • Ghimbir proaspăt
  • Ceapă verde
  • Sos de soia sărat 1 l
  • Supă de legume 20 l
  • Ardei roşu iute

Desfasurarea retetei

Etape : Etapa 1
  • Decongelaţi broccoli în gastronorm, la rece, la o temperatura pe plus.
Etapa 2
  • Gătiţi tăiţeii tip ramen după indicaţiile de pe ambalaj.
Etapa 3
  • Mărunţiţi ceapa şi ghimbirul, la fel procedaţi şi cu coriandrul verde. Fierbeți morcovii baby.
Etapa 4
  • Rehidrataţi ciupercile.
Etapa 5
  • Aranjaţi tăiţeii in castroane de 0,2 kg, adăugaţi brocoli şi morcovii fierți. Adăugaţi ciupercile, ghimbirul, oul fiert tăiat în jumătate şi coriandrul.
Etapa 6
  • Încălziţi supa de legume apoi adăugaţi în castroane.
Etapa 7
  • Finalizaţi prin a presăra puţin ardei roşu iute.