Bonduelle Food ServiceTaitei ramen cu legumehttps://media.bonduelle.com/aprhd_129088/FR2S0277-hd-ramen_legumes_030_2_9287.webpL.SEDANOBroccoli Bonduelle Food Service 7,5 kgMorcovi baby 2,5 kgCiuperci chinezeşti uscate (urechi de lemn) 1,5 kgTăiţei din grâu (ramen)Ouă fierte 100Coriandru proaspătGhimbir proaspătCeapă verdeSos de soia sărat 1 lSupă de legume 20 lArdei roşu iuteDecongelaţi broccoli în gastronorm, la rece, la o temperatura pe plus.Gătiţi tăiţeii tip ramen după indicaţiile de pe ambalaj.Mărunţiţi ceapa şi ghimbirul, la fel procedaţi şi cu coriandrul verde. Fierbeți morcovii baby.Rehidrataţi ciupercile.Aranjaţi tăiţeii in castroane de 0,2 kg, adăugaţi brocoli şi morcovii fierți. Adăugaţi ciupercile, ghimbirul, oul fiert tăiat în jumătate şi coriandrul.Încălziţi supa de legume apoi adăugaţi în castroane.Finalizaţi prin a presăra puţin ardei roşu iute.

Taitei ramen cu legume
Numar de portii :100
Timp de preparare :15 min
Ingrediente
- Broccoli Bonduelle Food Service 7,5 kg
- Morcovi baby 2,5 kg
- Ciuperci chinezeşti uscate (urechi de lemn) 1,5 kg
- Tăiţei din grâu (ramen)
- Ouă fierte 100
- Coriandru proaspăt
- Ghimbir proaspăt
- Ceapă verde
- Sos de soia sărat 1 l
- Supă de legume 20 l
- Ardei roşu iute

Desfasurarea retetei
Etape : Etapa 1
- Decongelaţi broccoli în gastronorm, la rece, la o temperatura pe plus.
Etapa 2
- Gătiţi tăiţeii tip ramen după indicaţiile de pe ambalaj.
Etapa 3
- Mărunţiţi ceapa şi ghimbirul, la fel procedaţi şi cu coriandrul verde. Fierbeți morcovii baby.
Etapa 4
- Rehidrataţi ciupercile.
Etapa 5
- Aranjaţi tăiţeii in castroane de 0,2 kg, adăugaţi brocoli şi morcovii fierți. Adăugaţi ciupercile, ghimbirul, oul fiert tăiat în jumătate şi coriandrul.
Etapa 6
- Încălziţi supa de legume apoi adăugaţi în castroane.
Etapa 7
- Finalizaţi prin a presăra puţin ardei roşu iute.