Amestecați mazărea cu supă de legume şi o parte din smântâna proaspătă.
Decongelaţi spanacul frunze într-o tavă gastronorm perforată pentru a permite scurgerea apei.
Curățați și dezosați barbunul, gătiți sous vide cu ulei, la 80 °, timp de 35 de minute.
Prăjiți broccoli pane într-o friteuză la 180°C, timp de 4 minute, scurgeți-l pe hârtie absorbantă …
Pregătiţi crema de brănză cheddar: topiţi brânza cheddar în smântâna lichidă şi reduceţi până …
Prăjiți ușor ceapa verde.
Puneți galetele de piure de conopidă într-un recipient gastro-alimentar.
Faceți un sos bechamel cu ingredientele de mai sus apoi condimentați.
Sotaţi într-un wok ceapa albă feliată, usturoiul mărunţit, lemongrass-ul, sare, piper şi pasta de …
Puneți la cuptor amestecul de morcovi și păstârnac duo, timp de 20 de minute la 200°C cu puțin unt …
Scoateți pulpele de pui curățând partea superioară a osului.
Umpleți bagheta cu cereale cu somon afumat.
Coaceți Burgerul Yummy Texas timp de 7 minute la 210°C, apoi lăsați deoparte.
Faceţi o pastă fină din carnea de peşte împreună cu ingredientele de mai sus, pe care o depozitaţi …
Lăsaţi romanesco la decongelat în gastronorm.
Gătiți medalioanele de vițel cu untul de cacao pudră mycryo și apoi lăsați deoparte.
Emulsionaţi sosul într-un caston de inox apoi lăsaţi-l la rece.
Decongelați fasolea verde Bonduelle Food Service.
Tăiați și spălați varza kale, scurgeți sfecla Bonduelle Food Service din conservă și păstrați puțin …
Curățați și dezosați anșoa. Aranjați-le într-un recipient și acoperiți cu oțet de vin alb și vin …