Bonduelle Food Service
  • Retetele noastre
  • Produse
  • Noutati
  • Cautati
  • Retetele noastre
  • Produse
  • Noutati
  • Aperitiv de mazăre cu smântână

    Aperitiv de mazăre cu smântână

    MARCO PASCAZIO

    Amestecați mazărea cu supă de legume şi o parte din smântâna proaspătă.

  • Cannelloni cu spanac si piept de pui

    Cannelloni cu spanac si piept de pui

    B.BRAVIN

    Decongelaţi spanacul frunze într-o tavă gastronorm perforată pentru a permite scurgerea apei.

  • Barbun cu mazăre păstăi (mangetout)

    Barbun cu mazăre păstăi (mangetout)

    MARCO PASCAZIO

    Curățați și dezosați barbunul, gătiți sous vide cu ulei, la 80 °, timp de 35 de minute.

  • Broccoli pane cu nachos, chipsuri de orez și sos de curry

    Broccoli pane cu nachos, chipsuri de orez și sos de curry

    Prăjiți broccoli pane într-o friteuză la 180°C, timp de 4 minute, scurgeți-l pe hârtie absorbantă …

  • Burger Texan

    Burger Texan

    D. MARQUER

    Pregătiţi crema de brănză cheddar: topiţi brânza cheddar în smântâna lichidă şi reduceţi până …

  • Colțunași (Gyoza) cu fasole roșie

    Colțunași (Gyoza) cu fasole roșie

    J. LENIAUD

    Prăjiți ușor ceapa verde.

  • Conopidă gratinată la cuptor

    Conopidă gratinată la cuptor

    J. LENIAUD

    Puneți galetele de piure de conopidă într-un recipient gastro-alimentar.

  • Crochete de porumb

    Crochete de porumb

    J. LENIAUD

    Faceți un sos bechamel cu ingredientele de mai sus apoi condimentați.

  • Curry verde thailandez cu duo morcovi

    Curry verde thailandez cu duo morcovi

    F. JAUNAULT

    Sotaţi într-un wok ceapa albă feliată, usturoiul mărunţit, lemongrass-ul, sare, piper şi pasta de …

  • Legume în stil bouillabaisse

    Legume în stil bouillabaisse

    J. LENIAUD

    Puneți la cuptor amestecul de morcovi și păstârnac duo, timp de 20 de minute la 200°C cu puțin unt …

  • Pulpe de pui cu varză roșie și măr

    Pulpe de pui cu varză roșie și măr

    MARCO PASCAZIO

    Scoateți pulpele de pui curățând partea superioară a osului.

  • Pâine cu cereale cu somon afumat și ciuperci

    Pâine cu cereale cu somon afumat și ciuperci

    MARCO PASCAZIO

    Umpleți bagheta cu cereale cu somon afumat.

  • Quesadilla

    Quesadilla

    J. LENIAUD

    Coaceți Burgerul Yummy Texas timp de 7 minute la 210°C, apoi lăsați deoparte.

  • Ratattouille & Flori de dovlecel

    Ratattouille & Flori de dovlecel

    J.LENIAUD

    Faceţi o pastă fină din carnea de peşte împreună cu ingredientele de mai sus, pe care o depozitaţi …

  • Romanesco cu file de cod

    Romanesco cu file de cod

    B. BRAVIN

    Lăsaţi romanesco la decongelat în gastronorm.

  • Rădăcini în tandem

    Rădăcini în tandem

    J.LENIAUD

    Gătiți medalioanele de vițel cu untul de cacao pudră mycryo și apoi lăsați deoparte.

  • Salata de mazare si linte cu languste

    Salata de mazare si linte cu languste

    J. LENIAUD

    Emulsionaţi sosul într-un caston de inox apoi lăsaţi-l la rece.

  • Salată de fasole verde

    Salată de fasole verde

    J.LENIAUD

    Decongelați fasolea verde Bonduelle Food Service.

  • Salată de sfeclă cu varză kale

    Salată de sfeclă cu varză kale

    J. LENIAUD

    Tăiați și spălați varza kale, scurgeți sfecla Bonduelle Food Service din conservă și păstrați puțin …

  • Spaghettoni cu anșoa și varză kale

    Spaghettoni cu anșoa și varză kale

    Curățați și dezosați anșoa. Aranjați-le într-un recipient și acoperiți cu oțet de vin alb și vin …


  • <
  • 1
  • 2
  • >
    • Mentiuni legale
    • Politica externa privind protectia datelor
    • contact
    • Managementul cookie-urilor
Copyright © Bonduelle 2025