Amestecați mazărea cu supă de legume şi o parte din smântâna proaspătă.
Gătiţi legumele tempura în friteuză timp de 3 min la 180°C apoi asezaţi-le pe o hârtie absorbantă …
Curățați și dezosați barbunul, gătiți sous vide cu ulei, la 80 °, timp de 35 de minute.
Prăjiți broccoli pane într-o friteuză la 180°C, timp de 4 minute, scurgeți-l pe hârtie absorbantă …
Pregătiţi crema de brănză cheddar: topiţi brânza cheddar în smântâna lichidă şi reduceţi până …
Decongelaţi spanacul frunze într-o tavă gastronorm perforată pentru a permite scurgerea apei.
Prăjiți ușor ceapa verde.
Puneți galetele de piure de conopidă într-un recipient gastro-alimentar.
Amestecați piureul de dovleac cu zahăr, ulei de alune, sare, o picătură de extract de vanilie și …
Faceți un sos bechamel cu ingredientele de mai sus apoi condimentați.
Puneți la cuptor amestecul de morcovi și păstârnac duo, timp de 20 de minute la 200°C cu puțin unt …
Umpleți bagheta cu cereale cu somon afumat.
Scoateți pulpele de pui curățând partea superioară a osului.
Coaceți Burgerul Yummy Texas timp de 7 minute la 210°C, apoi lăsați deoparte.
Gătiți medalioanele de vițel cu untul de cacao pudră mycryo și apoi lăsați deoparte.
Faceţi o pastă fină din carnea de peşte împreună cu ingredientele de mai sus, pe care o depozitaţi …
Lăsaţi romanesco la decongelat în gastronorm.
Decongelați fasolea verde Bonduelle Food Service.
Emulsionaţi sosul într-un caston de inox apoi lăsaţi-l la rece.
Tăiați și spălați varza kale, scurgeți sfecla Bonduelle Food Service din conservă și păstrați puțin …