Bonduelle Food ServiceSpanac tocat
Spanacul este deja selectat, tăiat, calibrat și blanșat, gata de utilizare. Își păstrează culoarea și consistența.2,5KGLégumes appertisés static
Spanacul este deja selectat, tăiat, calibrat și blanșat, gata de utilizare. Își păstrează culoarea și consistența.2,5KGLégumes appertisés staticIn stock

Spanac tocat

FAMILIE : Standard
Date of minimum durability : 24 luni
CANTITATE NETA TOTALA : 2500 g
SE CONSUMA LA CALD/LA RECE : Cald
TIP DE REGIM ALIMENTAR : Lacto-ovo vegetarian, Vegan, Vegetarian
DESPRE PRODUS
Spanacul este deja selectat, tăiat, calibrat și blanșat, gata de utilizare. Își păstrează culoarea și consistența.
MOD DE UTILIZARE
CUPTOR COMBI CU ABURI ȘI CONVECȚIE de la o temperatură de -18°C: se încălzește timp de 25 minute la 160°C într-o tavă gastronorm fără capac, cu sos și condimente la alegere.
LA TIGAIE de la o temperatură de -18°C: tras la tigaie 20 minute cu puțin unt. Ingrediente
Spanac tocat porţii. Tăiat în particule de 4 până la 10 mm, sub formă de galete/porții. Poate conține țelină. Produs congelat rapid.
MODUL DE CONSERVARE
Frigider (de la 0 la +3°C): 24 de ore. Congelator (- 18°C): până la data înscrisă pe ambalaj. Produsul a fost păstrat la temperatura de -18°C. A nu se recongela după decongelare!
A nu se recongela după decongelare!
